Elmia Husvagn Husbil 2006

 
2006-05-01
Av: Elmia 
Den 7 september öppnar portarna för årets stora begivenhet inom camping-Sverige: Elmia Husvagn Husbil på Elmia i Jönköping. Drygt 35 000 människor kommer under fyra dagar att ta del av de nyheter som finns inom campingnäringen, testa smarta tillbehör, studera kommande resmål, träffa folk, umgås och trivas.
Mässan är den största i sitt slag i Norden så räkna med att hela branschen finns på plats. Elmia Husvagn Husbil är för många den stora säsongsavslutningen på campingsommaren och de tar därför med sig sitt ekipage och campar på Elmia. På så sätt kan man komma och gå som man vill på området, laga mat i eget kök och ta dagen som den kommer, utan jäkt och stress. Att kvällarna sedan brukar innehålla dans, sällskap och andra trevligheter gör ju inte saken sämre. Elmia Husvagn Husbil har allt vad man önskar av en minisemester; upplevelser, avkoppling, vänner och aktiviteter.
Väl mött!

Ta med dig din husvagn eller husbil!
En av de saker som gör Elmia Husvagn Husbil så speciell är möjligheten att campa på själva mässområdet. Runt 6 000 campare bereds under mässdagarna plats för att ställa upp sin husvagn eller husbil.

Bokning av campingen sker via Biljett Direkt, tel 077-170 70 70, www.ticnet.se eller hos ett ATG-ombud.

Biljetter till dygnscampingen
Torsdagen den 23 mars kl 09.00 släpps biljetterna till dygnscampingen.
Biljetterna som kostar 300:-/st köps, liksom övriga campingbiljetter, via Biljett Direkt, tel. 077-170 70 70, www.ticnet.se eller hos ett ATG-ombud


Campingpriser
Område 1:
SEK 550,-/ekipage, plana platser intill mässhallarna
+ ATG-avgift.

Område 2:
SEK 400,-/ekipage, sluttande platser
+ ATG-avgift.

Område 3:
SEK 350,-/ekipage, sluttande område, längre avstånd till service
+  ATG-avgiftLäs mer på www.elmia.se

 

 

<< Startsidan. Allt om husvagnar och husbilar!