Önskan om mer plats i förtältet skapade försäljningssuccé

 
2006-03-28
Av: emotor.se

 Många campares önskan om att få mer plats i förtältet, utan att man för den sakens skull behöver välja den allra största modellen, är den främsta förklaringen till att Isabellas Commodore-serie på bara några få år blivit Europas mest sålda förtält.

Alla Commodore-modeller har ett djup på hela tre meter – att jämföra med ”standarddjupet” 2,5 meter – och denna extra halvmeter ger precis det extra utrymme som så många campare efterfrågar.

Nyaste tillskottet i serien är Commodore Alpha Royal, som lätt känns igen på sin eleganta kombination av Royal blått och linfärgat, samt på de helt nydesignade gardinerna. Lägg till detta Alpha-modellens spännande linjer, med de välvda stora frontfönstren som gör förtältet extra ljust och luftigt inuti. De praktiska myggnätspartierna på vardera sidan av frontens fönster gör att man även kvällstid kan släppa in frisk luft i förtältet utan att man riskerar att få in bevingade, närgångna gäster – en finess som de flesta campare genom åren har lärt sig att uppskatta.

För den husvagnsägare som reser mycket med sin vagn, kan det vara lönt att investera i lättviktsstativet CarbonX av kolfiber- och glasfiberarmerad plast. Detta stativ kan nämligen även användas till det praktiska, gavelförsedda soltaket Sun Blue så att man – till exempel under ett kortare uppehåll – lätt kan få en skyddad och lugn uteplats framför vagnen.

Fronten på Alpha-modellerna är försedd med en baldakin som är djupare på mitten, och som dessutom går ända ner till marken på båda sidor. Förutom att detta ger en elegantare design, har det även den praktiska fördelen att baldakinen på ett bättre sätt skyddar hela fronten mot vädrets makter. Dessutom kan myggnätspanelerna förbli öppna längst upp utan att det regnar in, vilket bidrar till ett bättre inomhusklimat.

Båda gavlarna kan antingen tas bort helt eller fällas ner till hälften – allt efter behov.

Commodore-serien består, förutom av Alpha Royal, av Alpha Tweed och Classic. Commodore-serien finns i storlekar som passar till alla husvagnar, och till tältet finns också en mängd praktiska originaltillbehör – till exempel takränna med avlopp, gavelutbyggnader, innertält, olika typer av soltak samt markiser till gavlarnas dörrar.


 

 

<< Startsidan. Allt om husvagnar och husbilar!